Members Login Menu

Vereniging Officieren Cavalerie

   

St Joris Rally 2014

St Joris Rally 2014

Na een uiterst succesvolle versie in 2013 wordt de St. Joris Rally in 2014 voor de tweede maal verreden, en wel op 24 mei 2014. De St. Joris Rally  is een rit voor klassieke auto’s of auto’s, die het in zich hebben ooit een klassieker te worden. Dit ter beoordeling van het organisatiecomité, dat daar overigens coulant mee omgaat.

De St. Joris Rally wordt georganiseerd met medewerking van diverse verenigingen en sponsors, zoals de Vereniging Officieren Cavalerie (VOC), de Vereniging Onderofficieren Cavalerie (VOOC) en de afdeling Officieren van de Vereniging Huzaren van Boreel (VHvB). De rally¬†¬†staat open voor maximaal 50 equipes van (oud-) cavaleristen. In 2014 wordt er gereden in twee klassen: de Tankers klasse voor de beginnende rallyrijders en de Verkenners klasse voor de meer ervaren rallyrijders.¬†¬†Start en finish (met borrel!) zijn op het Landgoed Maarsbergen. De lunch zal genuttigd worden op een ‚Äúspectaculaire‚ÄĚ locatie,¬†¬†die later bekend gemaakt wordt.

De rit bestaat uit een route, die verreden wordt met behulp van diverse kaartleessystemen, zoals grensbenaderen, co√∂rdinaten uitzetten, pijlenrit etc.¬†Het inschrijfgeld bedraagt ‚ā¨ 50 per persoon. Daarvoor ontvangt u rallyschilden, routeboeken en overige bescheiden, de koffie en lunch en een bijdrage aan de VOC-borrel na afloop. En natuurlijke een fantastische dag!

Nadere informatie volgt via de websites van de VOC, de VOOC en de VHvB en aanmelden kan via de website www.stjorisrally.nl . Wacht u vooral niet te lang met aanmelden, want vol is vol!

Sponsors zijn welkom. Voor nadere informatie over het sponsorpakket kunt u contact opnemen via de contactpagina op de website.

Graag tot 24 mei 2014

Laat een bericht achter

Spring naar toolbar