Members Login Menu

Vereniging Officieren Cavalerie

   

NMK Dressuur en Springen

NMK Dressuur en Springen

Op vrijdag 13 juni 2014 worden de Nationale Militaire Kampioenschappen Dressuur en Springen (NMK/D+S)  georganiseerd op Stal Groenendaal in Bunschoten. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’ (MRV).

Ritmeester Wouter Jan Holleman, commissaris wedstrijdzaken van de MRV: ‘Na de succesvol verlopen internationale springwedstrijd die vorig jaar in het NMK werd verreden zal er dit jaar weer op één dag gestreden worden om de titels Militair Kampioen. De organisatie streeft ernaar ‘s morgens alle dressuuronderdelen te laten plaatsvinden en ’s middags het springen te organiseren. ‘Dubbele’ deelname wordt op deze manier eenvoudiger en tijdens de door de MRV aangeboden borrel aan het einde van de middag kan er genoten worden van de hogere klassen springen.

De militaire ruitersport heeft in 2013 een zeer goed jaar gekend met meer activiteiten en deelnemers dan ooit. Wij doen er alles aan om deze trend voort te zetten en hopen dit jaar op een hoge opkomst vanuit alle krijgsmachtdelen’.

Programma (onder voorbehoud):

  • ochtend (08:00-12:30): B-L dressuur, twee ringen outdoor; M-Z dressuur, één ring outdoor; aansluitend prijsuitreiking te paard alle klassen en Militair Kampioen Dressuur;
  • middag (14:30-17:30): BB-B-L-M-Z springen, twee parcoursen outdoor; aansluitend prijsuitreiking te paard voor alle rubrieken en de Militair Kampioen Springen.

Laat een bericht achter

Spring naar toolbar