VOA-VOC Wilddiner –

Epe, 12 oktober ’14

Geachte VOC-leden,

Dames en heren!

Het is alweer tijd om op de Knobbel met onze wapenbroeders van de Vereniging Officieren Artillerie en hun dames/partners onder het genot van een drankje en wildmaaltijd met onze dames/partners te genieten van het weidse uitzicht vanuit de Officierskantine. Hoewel, de start van de wintertijd kan een schemerige tot donkere aanblik met lichtjes in de verte bieden.

We zijn te gast bij de Vereniging Officieren Artillerie Afdeling Oldebroek op woensdag 5 november. Dit keer dus niet de eerste donderdag van de maand! We starten met een lezing welke om 15.00 uur zal aanvangen. Het onderwerp is “Glas”. Zonder nadere details dus glashelder.

Het programma is ongeveer als volgt:

Ontvangst vanaf 14.30 uur in de officierskantine

15.00 uur  lezing, locatie wordt in de kantine bekend gemaakt.

Ca 16.00 uur aanvang  borrel in de officierskantine

ca 18.00 uur diner

De kosten van de maaltijd bedragen €35,00 perpersoon en moeten ter plaatse contant worden betaald aan de penningmeester VOA afdeling Oldebroek,  de heer Willem Venker. Drankjes rekening man aan de bar, niet contant betalen maar pinnen. Chippen is niet meer mogelijk.

Helaas moet ik er de aandacht op vestigen dat aanmelden en toch niet deelnemen aan de maaltijd  of i.c. afzeggen na de sluitingsdatum van aanmelden, ingevolge de regelgeving van Paresto (Paarse Restaurant Organisatie) tot gevolg heeft dat toch betaald moet worden. Ik krijg dan wel de rekening, maar u begrijpt dat ik dat op de betrokkene moet verhalen.

De sluitingsdatum voor aanmelden is zaterdag  1 november liefst per mail, graag met vermelding of u wel dan niet aan de maaltijd deel neemt. Ook per mail aanmelden als u mij reeds mondeling hebt bericht dat u wilt komen. Leden van de VOC die worden uitgenodigd door een lid van de VOA worden in principe door het VOAlid aangemeld.

Mijn email adres is gewijzigd zie hieronder.

Voor de toegang tot de kazerne dient u een geldig legitimatiebewijs bij u te hebben.

 

Met huzarengroet

Willem Plink

Geef een reactie