Update Big Six Ronald van Dort

Missie: de eerste man worden die de 6 grote marathons van de wereld t.w.: Berlijn, Londen, Boston, Chicago, New York, en Tokyo, (ook wel bekend als de Big Six) “uitrolt”.

Korporaal Ronald van Dort verloor in 2008 in Afghanistan beide benen.

Het Fennek Verkenningsvoertuig dat hij bestuurde reed op een IED (Berm bom).

Na drieënhalve maand in coma te hebben gelegen, 129 zakken bloed toegediend te hebben gekregen en diverse operaties te hebben ondergaan heeft Ronald met vallen en opstaan zijn leven weer opgepakt. Als voormalig militair van de Koninklijke Landmacht en sportman in hart en nieren is hij niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft hij meerdere keren zeer verdienstelijk deelgenomen aan de Invictus Games (Internationaal sportevenement voor militairen en veteranen die gewond zijn geraakt) en ook het rollen van onder andere meerdere keren de 4 daagse van Nijmegen.

Het streven in 2019 was de Big Six binnen 2 jaar te volbrengen. Corona heeft ook hier de planning danig in de war geschopt omdat in 2020 en 2021 vele marathons werden afgelast.

Maar van uitstel kwam gelukkig geen afstel, de big six te rollen is nog steeds Ronalds doel en we zijn in 2022 lekker onderweg om dit te gaan bereiken, hij is op de helft;

  • Berlijn                  26 sep 2021       volbracht in 3 uur, 16 minuten rond
  • Londen                2 okt 2022          volbracht in 3 uur, 10 minuten en 39 seconden
  • Chicago               9 okt 2022          volbracht in 3 uur, 12 minuten en 18 seconden

Tussendoor ook nog de 4 daagse van Nijmegen gerold en niet onverdienstelijk meegedaan met de Invictus Games

Nog te gaan;

  • New York            6 nov 2022         sponsering is rond, deelname verzekerd, uitslag volgt
  • Tokyo                  5 mrt 2023         op moment van schrijven is nog niet het gehele bedrag door sponsering binnen en staat er op de KIKA site nog een bedrag open. Het zou mooi zijn als het nog openstaande bedrag voor de deadline van KIKA door sponsering bijeengebracht kan worden.
  • Boston                17 mrt 2023       Ronald moet nog worden ingeloot en er is dus nog geen KIKA Sponsorpagina, deze volgt hopelijk zsm

Naast het aangaan van de sportieve uitdaging hoopt Ronald ook zoveel mogelijk geld op te halen voor KIKA

Op de site is exact te zien hoeveel er nog benodigd is voor elke marathon en wat daar al voor is gedoneerd. Doneren kan als bedrijf en particulier zowel met vernoeming van naam of anoniem.

Wil je doneren als bedrijf, wordt automatisch na het invullen van de juiste gegevens een factuur toegestuurd.

Tokyo;                 Ronald van Dort – Run for KiKa Marathon

Steun Ronald en doneer een bedrag, elke euro brengt hem dichter bij zijn doel en steunen we deze Regimentsgenoot en veteraan met het behalen van zijn missie.

 

 

 

Geef een reactie