Members Login Menu

Vereniging Officieren Cavalerie

   

Jaardiner in Belgie woonachtige Officieren

Hiermede heb ik het genoegen U te melden dat het 49e JAARDINER van in België en omgeving woonachtige cq verblijvende Nederlandse (oud)(res)(bd) officieren zal plaats vinden op DINSDAG 9 oktober 2012 in de lokalen van de Nederlandse Vereniging – Leuvensesteenweg 4a te Tervuren . Bij deze gelegenheid worden eveneens enige bevriende Belgische collegae uitgenodigd,die ook bij voorgaande maaltijden veel hebben bijgedragen aan de bijzondere sfeer van deze bijeenkomst. Gelieve deze datum reeds te blokkeren in uw agenda.

Zoals gebruikelijk zal het apéritief geschonken worden vanaf 18.30 u opdat de deelnemers de gelegenheid hebben vooraf te kunnen kennismaken met hun disgenoten. Rond 20.00 u wordt een Indische rijsttafel opgediend verzorgd door het “kokkiteam” van de Indonesische Ambassade.

In de bijlage treft u een korte Bio van de zeer gewaardeerde spreker aan. Het betreft de heer Ad Van Baal ,Voorzitter van het College van Bestuur van de Politie Academie.

De kosten voor deelname aan de maaltijd , inclusief 2 biertjes en koffie toe, zullen € 45.- per persoon bedragen.

Gelieve mij overwijld te informeren indien u weet heeft van collegae die deze uitnodiging niet ontvangen met vermelding van geldig e-mail of post adres.

Met vriendelijke groet en tot ziens op 9 oktober a.s.

Uw dw Mathieu L. Hoeberigs , Oud- Res- Kap der Infanterie

Adres : Leeuwerikendreef 14

B 3090 Overijse

Tel (0032)(0)495525602

email : [email protected]

Laat een bericht achter

Spring naar toolbar