Members Login Menu

Vereniging Officieren Cavalerie

   

25ste HOG borrel

De 25e Henk Oortman Gerlings Borrel (“HOG borrel”) zal gehouden worden op donderdag 21 juni a.s. te Loosdrecht.

De ondergetekenden nodigen u hierbij uit en hopen u te ontmoeten omstreeks 18.00 uur bij de Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht, Loosdrechtsedijk 151, 1231 LT Loosdrecht, telefoon 035 – 5824593 om vooraf een borrel te drinken en aansluitend te dineren.
Rond 19.30 uur gaan wij aan tafel, waar een driegangen menu geserveerd zal worden. Het menu is altijd traditioneel in juni en bestaat uit nieuwe haring, asperges met toebehoren en als nagerecht ijs, voorzien van de welbekende aardbeien met slagroom. De kosten van dit menu, inclusief wijn tijdens de maaltijd met aansluitend een kopje koffie, bedragen circa ? 55,-.

Het bestuur is verheugd u te kunnen mededelen dat zij Luitenant-Generaal b.d. R(uurd) Reitsma hebben uitgenodigd en bereid gevonden om op deze avond een voordracht te houden over het onderwerp: “‘NL Krijgsmacht, quo vadis”‘?.

Wij hopen 21 juni a.s. op mooi weer (met hopelijk de borrel op het buitenterras) en een grote opkomst.

Indien u zich aanmeldt (en niet uiterlijk drie dagen voorafgaande aan de borrel zich afmeldt) en niet aanwezig bent, dan zijn wij helaas genoodzaakt om u de kosten van het menu in rekening te brengen.

Het dragen van de regimentsdas wordt uiteraard op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet,

Frits J.F. Verhaert res lkol
Michiel P. Oortman Gerlings res ritm
Raoul E.H.M. Hermens oud-res elnt
Doug G.G.M Alexander Lkol b.d.

Laat een bericht achter

Spring naar toolbar