Members Login Menu

Vereniging Officieren Cavalerie

   

Verslag VOC Golfdag 27 augustus 2012

Verslag VOC Golfdag 27 augustus 2012

Onder ideale omstandigheden werd op 27 augustus j.l. de 26e VOC Golfdag afgewerkt op de werkelijk schitterende baan van de Veluwse Golf Club. De zon liet zich veelvuldig zien, maar het was niet te warm; de baan verkeerde, ondanks de hevige regenval van de dag ervoor, in top conditie; dat kon overigens, gelet op de uitslagen, van veel spelers bepaald niet worden gezegd, of had dat met de moeilijkheidsgraad van de baan te maken: heuvelachtig – lastige bunkers – het hoge gras buiten de fairways? De 19e hole was tot genoegen van iedereen een ware oase en rustpunt na een lange wandeling: catering en bediening verkeerden ook in een topconditie! Kortom: een fantastische dag voor de 51 spelers die zich tijdig hadden opgegeven.

De golfbaan van de Veluwse Golf Club is in 1962 aangelegd door de Genie, in zorgvuldig overleg met de Kroon (eigenaar van het terrein) en is de homecourse van de Nederlandse Officieren Golf Bond. De Veluwse telt ook een aantal Cavaleristen als lid, waarvan er 5 meespeelden op de VOC Golfdag.

De organisatie van de VOC Golfdag spreekt zijn dank uit aan het bestuur van Veluwse Golfclub, Michiel Uhlenbeck voor de coördinatie, Willem Plink voor de aanzet, Laurence & Natasja voor de catering en de gulle gevers voor de bijdragen aan de prijzentafel.

De uitslagen zijn:

Dames:

1. Margaret Noordhoek Hegt

2. Hélène Dirks

3. Barbara Otter

Heren:

1. Johan Smit

2. Wouter Jan Holleman

3. Rinus van den Dungen
Neary:

Renée Heijbroek

Jaap Eleveld

Longest drive dames:

Marianne van Notten

Longest drive heren zonder driver:

Caspár Bijleveld

Longest drive heren met driver:

Daan Eibergen Santhagens

Tom Gmelig Meijling

Regimentsprijs:

1. RHPA

2. RHvB

3. RHvS

4. RHPO

Laat een bericht achter

Spring naar toolbar