229e VOC Brabantse Lunch

Op 26 augustus jl. kon de Brabantse Lunchtafel voor de 2e maal in successie gebruik maken van Sociëteit De Zwarte Arend in ‘s-Hertogenbosch. De opkomst voor de lunch was minder groot dan gebruikelijk. Waarschijnlijk een combinatie van vakantie en corona.

Rob Hiltmann, tafelpresident van dienst, mocht onder meer onze tafel-oudste Pieter Blussé-van Oud Alblas, Harm de Jonge en Ina Boerstoel welkom heten. Tezamen met een aantal vaste deelnemers aan onze lunchtafel voorwaar een mooi gezelschap.

Rob van Schaik was zo verheugd dat hij er na een paar maanden afwezigheid weer bij mocht zijn, dat hij ons allen vergastte op een alcoholische versnapering.

De chef en de gastvrouw hadden wederom hun best gedaan om ons een mooie lunch voor te zetten. En ook nu slaagden zij daarin op een voortreffelijke wijze: een gazpacho met een wokkel met pata negra, kabeljauw in een beurre blanc saus met gestoofde sla en vanille-ijs met rood fruit. Een voortreffelijke lunch op een mooie zomerse dag.

Nadat wij twee maal De Zwarte Arend mochten bezoeken, kijken wij nu uit naar de herkennismaking in september met echtpaar Bosmans van De Waag in hun nieuwe etablissement in Haaren. Ook dat is een mooi vooruitzicht.

Geef een reactie