Members Login Menu

Vereniging Officieren Cavalerie

   

VOC Symposium 2018 (incl diner dmv foodtrucks na afloop) – 4 april 2018

VOC Symposium 2018 (incl diner dmv foodtrucks na afloop) – 4 april 2018

De Vereniging Officieren Cavalerie nodigt haar (ere-)leden en relaties uit voor het VOC Symposium 2018 op 4 april 2018 op de Bernhard kazerne in Amersfoort, met als thema “Manoeuvre in het gevecht van morgen”.

De dag zal aanvangen met een ontvangst van 08.00u tot 09.00u in het TACTIS-gebouw. Van 17.00 tot 19.30 zal er, in tegenstelling tot voorgaande edities, een afsluitende VOC Social plaatsvinden, waarbij de bezoekers een borrel en diner dmv foodtrucks aangeboden zal worden door de VOC.

Aanmelden is voor ingelogde VOC leden mogelijk op de activiteiten-pagina voor het VOC-Symposium 2018 (klik hier), hier kunt u ook meer gedetailleerde informatie vinden over de dag zelf. Voor niet-VOC leden is aanmelden mogelijk door een mail met uw naam, (rang) en relatie tot de VOC te sturen naar┬á[email protected] Let op: voor zowel leden als niet-leden geldt de flyer die u bij het blad VOC Mededelingen 2018-2 heeft ontvangen als toegangsbewijs! (Indien u het blad VOC Mededelingen niet ontvangt, dit graag aangeven in uw mail naar [email protected])

Gedurende de dag zullen diverse onderwerpen behandeld worden:

 

 

Laat een bericht achter

Spring naar werkbalk