VOC HEINEKEN BORREL DONDERDAG 8 DECEMBER 2022 AMSTERDAM

Geachte Ereleden en Leden der V.O.C.,

gaarne herinneren wij u er aan dat donderdag 8 december 2022 de traditionele VOC Heineken borrel is. Deze wordt u door Heineken aangeboden in het “Koelschip”op de bovenste verdieping van de “Heineken Experience” aan de Stadhouderskade te Amsterdam. Zoals bekend, dé meest populaire jaarlijkse gelegenheid bij uitstek om uw oude maten, SROC, KMA, en OCOSD genoten van alle Regimenten weer te ontmoeten. Deze unieke borrel begint om 17:00 uur en duurt tot 20:00 uur, waarna u met uw vrienden zoals gebruikelijk in de buurt kunt gaan dineren.

Heineken rekent op minstens 200 cavaleristen. Dus laten wij Heineken niet teleurstellen en geef u op en moedig uw cavalerie vrienden aan zich ook aan te melden, niet later dan maandag 28 november a.s. VOC Leden kunnen zich uitsluitend aanmelden op de website www.voc-cavalerie.nl onder VOC Activiteiten, waar deze borrel vermeld staat.

Namens het V.O.C. Bestuur

oud res ritm F.C. Fontein, ovz

NB Mocht u problemen hebben met inloggen op de VOC website, neem dan contact op met ritmeester b.d. Geert Snellen, in het VOC Bestuur verantwoordelijk voor de ledenadministratie, op 06 11 274728 of via ledenadministratie@voc-cavalerie.nl

One thought on “VOC HEINEKEN BORREL DONDERDAG 8 DECEMBER 2022 AMSTERDAM

Geef een antwoord