Verslag 33e VOC Golfdag 9 september 2021

Op donderdag 9 september werd de 33e VOC Golfdag gehouden op Golfbaan de Kroonprins in Vianen. De baan is relatief jong en opende haar deuren in 2016 . Op een enkele speler na was dit de eerste kennismaking met de Kroonprins. Wij werden ontvangen in het gloednieuwe (2018) clubhuis. Het is een prachtig visitekaartje: ruim, modern en zeer stijlvol. Na enkele administratieve handelingen heette Maurits van der Goes de spelers welkom, 2 vertegenwoordigers van de Koninklijke Marine en 3 gasten van Greenpaper Association, het bedrijf dat o.a. voor de VOC advertenties werft en bijeenkomsten organiseert.

Na koffie en gebak, gingen de eerste flights de baan in en hoewel het verschil tussen de Exacte en Playing handicap klein was, bleek de baan voor velen meer verrassingen in petto te hebben dan verwacht. Vermoeid doch zeer voldaan druppelden de spelers na 18 holes te hebben gespeeld, het clubhuis binnen. Tijd voor een koud glas bier en het uitrekenen van de eindscore!

Met hulp van enkele rekenmeesters was de uitslag snel bekend en kon over worden gegaan op de prijsuitreiking (onder aan dit bericht). De verschillende prijswinnaars werden niet alleen overladen met complimenten, maar ontvingen ook een golfcadeautje.
Na de prijsuitreiking verplaatste het gezelschap zich naar het restaurant waar een uitstekend diner werd geserveerd onder het tafelvoorzitterschap van Doug Alexander. Na de koffie toog iedereen opgewekt huiswaarts met een tot ziens in 2022!

Dames:
1. Inge Maitimu-Smeele met 30 punten
2. Marlise Oosterom-le Roy 28 punten
3. Maaike Brasz-Kaarsgaren met 26 punten

Heren:
1. Rein Breeman met 31 punten
2. Tom Gmelig Meijling met 28 punten
3. Wiete Hopperus Buma met 28 punten

Greenpaper Association:
1. John Gielen met 26 punten
2. John Akkerman met 26 punten

Koninklijke Marine:
1. Rob Leertouwer

Longest drive Heren: Jan van Wulfften Palthe

Longest drive Dames: Maaike Brasz-Kaarsgaren

Neary Dames en Heren gecombineerd: Gertjan Kroon

1. Regimentsprijs: Huzaren Prinses Catharina Amalia met gemiddeld 24,5 punten
2. Huzaren van Boreel met gemiddeld 20,3 punten

Geef een reactie