Heb jij gediend bij 104 verkenningsbataljon in Nunspeet?

Heb jij tussen 1983 en 1995 gediend bij 104 verkenningsbataljon in Nunspeet? Dan zijn we op zoek naar jouw bijdragen in de vorm van foto’s en herinneringen van je diensttijd daar!

Zeggen de oefeningen ADDER-AU, RECCE-LOOK en SOB/SOMS je misschien nog wat? En wat weet jij nog van de oefeningen langs het Elbe-Seiten kanaal of op de Stakenbergerheide? Wie waren je maatjes, wat weet je nog van de sportlessen, de schietseries, de kazerne en van je kader? Hadden jullie een pelotonslogo op je t-shirts? Wie was coco en wat waren de bracunoten? Wie was jullie onderdeel arts of de bataljonsadjudant? Was jij verkenner, tirailleur, tanker, mortierist, radarist, zat je bij de staf, de bog/eog, de bevo of op een sectie? Kortom: wat heb jij daar meegemaakt?

Op verzoek van de regimentscommandant wordt er een herinneringsboek samengesteld van en over het adder-bataljon ter herinnering aan allen die op de Generaal Winkelman kazerne in Nunspeet als beroeps of dienstplichtige hun diensttijd hebben doorgebracht. Daarbij hebben we vooral jouw inbreng nodig.

Straks hopen we dit herinneringsboek met veel herkenbare beelden en verhalen voor iedereen beschikbaar te maken.

Stuur je bijdragen naar: boreelweb@gmail.com

Alvast bedankt voor jouw aandeel, met boreelgroet!

Geef een reactie