Members Login Menu

Vereniging Officieren Cavalerie

   

De 37e “Henk Oortman Gerlings Borrel” op 21 juni 2018

De 37e “Henk Oortman Gerlings Borrel” op 21 juni 2018

Geachte Cavalerist,

Het is een tijdje stil geweest rondom de Henk Oortman Gerlings borrel, maar de traditionele Primeuren borrel die al ruim 50 jaar gehouden wordt en een begrip vormt binnen de VOC
blijft uiteraard bestaan.

De 37e “Henk Oortman Gerlings Borrel” zal gehouden worden op donderdag 21 juni 2018.

De ondergetekenden nodigen u hierbij dan ook uit en hopen u te ontmoeten omstreeks 18.00 uur bij de Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht, Loosdrechtsedijk 151, 1231 LT Loosdrecht, telefoon 035 – 5824593 om vooraf een borrel te drinken en aansluitend te dineren. Rond 19.30 uur gaan wij aan tafel, waar het traditionele “’primeuren”’ menu bestaande uit Hollandse Nieuwe, Asperges en Aardbeien met slagroom toe voor u klaar staat. De kosten van dit menu, inclusief bitter garnituur vooraf, wijn tijdens de maaltijd met aansluitend een kopje koffie, bedragen circa € 55,00 p.p.

Tevens heeft de Watersport Vereniging Loosdrecht ons verzocht met een minimum aantal van 25 leden te komen.

Teneinde het verloop van deze borrel in goede banen te leiden is voorafgaande aanmelding voor een ieder bijzonder gewenst. Wij verzoeken u zich aan te melden voor 16 juni a.s., bij voorkeur per email bij Michiel Oortman-Gerlings: [email protected] of per post Michiel Oortman-Gerlings, Hertog Hendriklaan 10, 3743 DL Baarn.

Indien u zich aanmeldt (en niet uiterlijk drie dagen voorafgaande aan de borrel zich afmeldt) en niet aanwezig bent, dan zijn wij helaas genoodzaakt om u de kosten van het menu in rekening te brengen.

Het dragen van de regimentsdas wordt uiteraard op prijs gesteld.

Wij hopen u op donderdag 21 juni a.s. in grote getale te mogen begroeten.

Met huzaren groet,

Frits J.F. Verhaert oud res Lkol
Michiel P. Oortman Gerlings res Ritm
Doug G.M.M. Alexander Lkol b.d.

Laat een bericht achter

Spring naar toolbar